Vyklápěcí vrata

Vyklápěcí vrata > Vyklápěcí vrata
Vyklápěcí vrata

Sklápěcí vrata jsou jedny z nejpopulárnějších vrat na trhu. Jejich prostá, avšak důmyslná konstrukce  a osvědčená mechanická řešení zaručují bezporuchovou činnost vrat.

Novinkou ve vratech CONNECT jsou ozdobné aplikace mezi panely křídla – vyráběné v barvách napodobujících dřevo – zlatý dub a ořech, nerezová ocel a libovolná barva ze vzorníku RAL. Efekt může být překvapující. Tento zdánlivě nevelký zákrok mění plochu křídla vrat v efektní prvek fasády.

Identické aplikace je možné použít také ve dveřích Connect H, což umožní vytvořit skvělý a neobvyklý komplet garážová vrata a boční dveře.

CHARAKTERISTICKÉ VLASTNOSTI:

  1. křídlo vyrobené z pozinkovaného ocelového plechu – trapéz T-10, se svislou, horizontální a šikmou výplní, nebo z děrovaného pozinkovaného ocelového plechu
  2. prvky zárubně jsou navzájem spojeny prostřednictvím šroubových spojů
  3. profily křídla jsou spojovány speciálními prvky
  4. příčka spojující horizontální vodicí lišty a postranní kluznice
  5. systém pružin podporující zvedání a spouštění křídla vrat
    pružiny zajištěné v pouzdrech

PŘÍKLADY BAREVNÉHO PROVEDENÍ

Zelená | RAL 6005, Antracitová šedá | RAL 7016, Světle šedá | RAL 7035, Světlehnědá | RAL 8014, Tmavěhnědá | RAL 8017, Stříbrná | RAL 9006, Bílá | RAL 9016

Vzory podobné dřevu

Zlatý dub, Ořech

Pro Klienty hledající vrata výjimečných barev jsme připravili nabídku práškového natírání z více než 200 barevných odstínů z RAL palety.

Moderní dýhovací technologie nám umožňují získat povrchy se strukturou a barvou přírodních odstínů dřeva a jiných odstínů blížících se RAL. Aby se zajistilo stoprocentní uspokojení využíváme dýhy čelních světových výrobců.

Vzorník barev Vzorník barev

Galerie